Барометр Миколаївська область за добу зазнала інтенсивної атаки: постраждали будинки та підприємство

Миколаївська область за добу зазнала інтенсивної атаки: постраждали будинки та підприємство

Просмотров: 406
2 Червня 2024, 08:47

Миколаївська ОВА опублікувала інформацію про ворожі обстріли в області минулої доби, станом на 07:30 ранку 2 червня.

Миколаївська область за добу зазнала інтенсивної атаки: постраждали будинки та підприємство

У ніч проти 2 червня силами та засобами протиповітряної оборони Миколаївської області знищено одинадцять БпЛА типу «Shahed 131/136».

Вчора, 1 червня, о 07:33 та 19:04 ворог завдавав мінометних обстрілів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Також учора, 1 червня, о 12:15 ворог атакував Степівське товариство. Уламки ракети (тип встановлюється) впали на відкритій території за межами населеного пункту. Внаслідок дії вибухової хвилі пошкоджено сім приватних будинків та господарські будівлі (вибиті вікна та дахи). Постраждалих немає.

Крім того, вчора, 1 червня, о 15:50 та 18:00 ворог наносив артилерійські обстріли територією Куцурубської громади. Внаслідок одного з обстрілів у с. Іванівка стався спалах на території спортивного майданчика школи. Пожежу було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає.

Сьогодні вночі, 2 червня, внаслідок падіння уламків збитих ворожих БПЛА типу «Shahed-131/136» у Куцурубській громаді сталося займання складських приміщень промислового підприємства. Станом на 06:00 пожежу було локалізовано. Постраждалих немає.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]