Барометр В ЦАХАЛ заявили, що взяли під контроль КПП “Рафах” зі сторони Гази

В ЦАХАЛ заявили, що взяли під контроль КПП “Рафах” зі сторони Гази

Просмотров: 179
7 Травня 2024, 11:28

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) у вівторок 7 травня заявила, що отримала оперативний контроль на КПП “Рафах” з боку Сектора Гази і зупинила його роботу.

ДжерелоIsrael Defense ForcesCNN“Радио Свобода”

Дослівно: “ЦАХАЛ розпочав цілеспрямовану антитерористичну операцію в районі східного Рафаху; після отримання розвідувальних даних, які вказували на те, що контрольно-пропускний пункт “Рафах” у східному Рафаху використовується в терористичних цілях, війська ЦАХАЛу отримали оперативний контроль над газильською стороною контрольно-пропускного пункту”.

Деталі: Військові Ізраїлю повідомили, що вночі  у понеділок сухопутні війська ЦАХАЛу розпочали контртерористичну операцію в певних районах східного Рафаху.

Ізраїльські військові запевняють, що перед початком операції ЦАХАЛ закликав мешканців східного Рафаху тимчасово евакуюватися до розширеної гуманітарної зони в Аль-Мавасі, де ЦАХАЛ сприяв розширенню польових шпиталів, наметів і збільшенню запасів води, їжі та медикаментів. “Міжнародним організаціям, які працювали в цьому районі, також було рекомендовано тимчасово евакуюватися до початку операції”, – говориться у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]