Барометр У Южноукраїнську поховали військового – навідника Артема Мітіна

У Южноукраїнську поховали військового – навідника Артема Мітіна

Просмотров: 10344
30 Квітня 2024, 14:09

Южноукраїнська громада знову поховала земляка – Артема Сергійовича Мітіна. Воїна, який з 2015 року боронив Україну від російського агресора і став справжнім професіоналом військової справи. Його життя обірвалося не на полі бою, а від життєвих обставин.

Поховальний церемоніал відбувся на міському кладовищі. Захисника проводжали з усіма військовими почестями. Віддати останню шану Артему Мітіну прибули волонтери, небайдужі южноукраїнці та представники влади.

Ведуча Анна Волошина коротко розповіла про Артема Мітіна. Його життя видалося непростим: з самого дитинства сповнене жорстоких випробовувань. У шестирічному віці він втратив маму й до 14 років виховувався у дитячому будинку. Зрештою тато забрав сина з сиротинця. Хлопець продовжив навчання в южноукраїнській школі №4. Потім вступив до місцевого професійного ліцею й здобув спеціальність зварювальника. Сергій рано одружився. Шлюб існував недовго, проте в ньому народилася донька.

Війна для Артема розпочалася дев’ять років тому, у 2015-му. Тоді молодому воїну було всього 21 рік. Він захищав країну в зонах АТО/ООС. На фронті Артем знайшов те, чого йому не вистачало з дитинства: вірність, міцну дружбу, повагу. На Донеччині зустрів кохання і одружився вдруге. Згодом народилася ще одна донечка, якій зараз 4 роки.

Про Артема дуже добре відзиваються друзі і побратими. Він був напрочуд точним навідником, чудово знав свою справу. Його характеризують, як професіонала, з яким при виконанні бойових завдань радилися навіть командири. За роки військової служби Артем Мітін мав неодноразові контузії.

У лютому 2024 року Артем Мітін отримав складне поранення. Проходив реабілітацію. Його не вбила ворожа куля, але втомлене серце та душа не витримали… За дружиною та двома донечками Артем тепер спостерігає із небес.

Співчуття висловили заступниця міського голови Марія Дроздова та головний сержант роти охорони першого відділу Вознесенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Медведєв.

Під залп військового салюту тіло захисника знайшло вічний спокій на міському кладовищі.

Джерело

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]