Барометр Посадовцю з Южноукраїнська за розкрадання 2,4 млн міського бюджету загрожує до 6 років тюрми

Посадовцю з Южноукраїнська за розкрадання 2,4 млн міського бюджету загрожує до 6 років тюрми

Просмотров: 11894
23 Квітня 2024, 16:39

Завдав збитків місцевому бюджету на понад 2,4 млн гривень – слідчі поліції завершили досудове розслідування відносно посадовця виконкому Южноукраїнської міськради.

Про це повідомляює ГУ Національної поліції в Миколаївській області.

35-річний фігурант, перебуваючи на посаді уповноваженого з питань проведення публічних закупівель в органі місцевого самоврядування та зловживаючи своїм службовим становищем, навмисно уклав договори про купівлю автівок із порушенням вимог проведення тендерних закупівель.

Мова йде про Олександра Бондаря, який працює у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради.

За скоєні протиправні дії зловмиснику загрожує до шести років увʼязнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Подальшу долю фігуранта вирішить суд.

Під час досудового розслідування слідчі відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління встановили, що в період часу з серпня 2022 року по травень 2023 року уповноважений Южноукраїнської міської ради з питань проведення публічних закупівель забезпечив укладення договорів на поставку виконавчому комітету міської ради пʼяти вантажопасажирських позашляховиків.

Посадовець забезпечив укладення договорів із підприємством, яке не мало права здійснювати правочини з автомобілями, оскільки відсутнє право власності на них.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]