Барометр ОСУВ “Хортиця”: Близько 25 тисяч російських десантників намагаються штурмувати Часів Яр

ОСУВ “Хортиця”: Близько 25 тисяч російських десантників намагаються штурмувати Часів Яр

Просмотров: 218
22 Квітня 2024, 16:49

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Назар Волошин повідомив, що близько 20−25 тисяч російських десантників намагаються штурмувати Часів Яр і околиці населених пунктів біля нього.

Джерело: Волошин в ефірі “Суспільне.Студія”

Пряма мова: На відтинку навпроти Часового Яру проти нас воюють російські десантники з 217 парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії. Це десь 20-25 тисяч військовослужбовців російських намагаються штурмувати Часів Яр і околиці населених пунктів біля нього”.

Деталі: За словами Волошина, російська армія не полишає спроб захопити місто, не рахуючись з втратами як в живій силі, так і в техніці, однак Сили оборони контролюють ситуаціюв місті.

“Ворожої російської армії в місті немає. Наразі місто наше. Ситуація навколо міста складна, проте контрольована”.

Також речник ОСУВ “Хортиця” додав, що  ворог постійно штурмує українські позиції, проте не закріплюється на місці й відходять назад. На думку Волошина, таким чином окупанти проводять розвідку та вишукують слабкі місця в обороні, проте українські захисники завдають росіянам нищівних ударів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]