Барометр Директор інтернату на Миколаївщині незаконно преміювала підлеглих більш ніж на 300 тисяч

Директор інтернату на Миколаївщині незаконно преміювала підлеглих більш ніж на 300 тисяч

Просмотров: 203
22 Квітня 2024, 15:44

Слідчі поліції повідомили про підозру ексдиректору навчального закладу у Миколаївській області за незаконне преміювання підлеглих більш ніж на 300 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Йдеться про колишню виконувачу обов’язків директора Очаківської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів Миколаївської обласної ради.

Жінка розтратила чуже майно шляхом зловживання своїм службовим становищем. За скоєний злочин зловмисниці загрожує до п’яти років ув’язнення.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що ексдиректор навчального закладу наприкінці 2021 року внесла явно неправдиві відомості до наказу про преміювання деяких працівників, що на 900% перевищував розмір премій решті персоналу – на суму понад 300 тисяч гривень.

Наразі за процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури слідчі повідомили фігурантці про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України «Службове підроблення» та ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”.

Відповідно до санкцій інкримінованих статей зловмисниці загрожує до п’яти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певну посаду або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]