Барометр Стало відомо, які дві компанії очолили рейтинг найбільших роботодавців

Стало відомо, які дві компанії очолили рейтинг найбільших роботодавців

Просмотров: 220
22 Квітня 2024, 13:49

АТ “Укрзалізниця” очолила рейтинг найбільших роботодавців України у 2024 році, маючи у штаті понад 187 тисяч співробітників, на другому місця –  АТБ-МАРКЕТ із  44 тисячами робітників.

Про це повідомляє Опендатабот з посиланням на дані Державної служби статистики та фінансовій звітності підприємств.

Зазначається, що понад половина найбільших роботодавців України зареєстрована на Київщині,  ще 3 компанії зареєстровані на Дніпропетровщині та одна — у Запорізькій області.

Загалом до рейтингу потрапили компанії, які мають найбільшу кількість співробітників за даними фінансової звітності Держстату.

“Найбільшим роботодавцем України стала Укрзалізниця — у компанії працює 187 620 співробітників. На другому місці із 44 тисячами робітників опинився АТБ-МАРКЕТ. Третю сходинку обіймає Укрпошта, де працює 34,7 тисячі співробітників”, – йдеться в повідомленні.

В Укрпошті зазначили, що компанія не проводила масового скорочення персоналу, водночас працює над впровадженням масштабних ініціатив щодо діджиталізації процесів та автоматизації ручних операцій.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]