Барометр Речником Сил оборони півдня став Дмитро Плетенчук

Речником Сил оборони півдня став Дмитро Плетенчук

Просмотров: 187
22 Квітня 2024, 12:03

З 22 квітня на посаду виконувача обовʼязків начальника Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня призначили капітана третього рангу Дмитра Плетенчука.

Про це він повідомив журналістам.

“Починаючи з сьогоднішнього дня, приступаю до виконання обов’язків начальника Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України”, — цитує Плетенчука “Суспільне”.

Він зазначив, що його запросили в якості кризового менеджера рішенням найвищого керівництва країни. Також Дмитро Плетенчук продовжує перебувати на посаді речника ВМС.

Як писала “Новинарня“, до цього на цій посаді перебувала Наталія Гуменюк, її звільнили 19 квітня. Напередодні українські журналісти та експерти медійних організацій вимагали замінити керівницю Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталю Гуменюк на “більш компетентну особу” і не допускати її до будь-якого керування комунікаціями.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]