Барометр Генерал-лейтенант ЗСУ різко відповів на ухилення від ТЦК: військові – не прохачі та не агітатори

Генерал-лейтенант ЗСУ різко відповів на ухилення від ТЦК: військові – не прохачі та не агітатори

Просмотров: 354
8 Квітня 2024, 15:38

У Сухопутних військах ЗСУ назвали неприпустимими випадки цькування співробітників ТЦК. Бо там працюють колишні воїни, котрі виконали свій конституційний обов’язок.

Генерал-лейтенант ЗСУ різко відповів на ухилення від ТЦК: військові – не прохачі та не агітатори

Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк на сторінці у  Facebook.Генерал наголосив, що Збройні Сили України – єдина сила, здатна зупинити та знищити ворога.

“Як суспільство допустило, щоб військових почали боятися, чи дозволяли собі їх ображати? Це неприпустимо.  Військовослужбовці, ветерани – не прохачі, не агітатори. Це люди, які виконали свій конституційний обов’язок . Ми не маємо права допустити, щоб вони відчували себе винними, непотрібними. чи небезпечними перед тими, кому вони буквально врятували життя ”, – пише Павлюк.

Водночас він визнає, що “система ТЦК не є ідеальною”, зазначивши, що в командуванні це усвідомлюють і працюють над її удосконаленням.

На всі випадки перевищення повноважень Командування Сухопутних військ, правоохоронні органи оперативно реагують . Ми не будемо миритися з порушенням прав громадянських громадян, але й порушувати права військових не дозволимо. . Особливо під час битви за існування держави “, – наголосив Павлюк.

Командувач Сухопутними військами нагадав, що захист держави – це конституційний обов’язок громадянина.

” Військо – це братство. Захист держави – надскладна, але водночас найважливіша і престижна справа. Відкинемо страшилки та маніпуляції і розберемося, як є насправді.  Чи отримали ви повістку чи самі прийшли до ТЦК оновити дані – це не означає, що завтра ви поїдете на штурм ворожих позицій.  Це брехня ”, – наголосив Павлюк.

Він додав, що визначено законом процедуру: проходження ВВК, а також додаткових медичних обстежень, якщо на це є підстави. Усі, кого визнали придатними до служби, без винятку – вирушають до навчальних центрів. Базова загальновійськова підготовка триває місяць. За цей час досвідчені інструктори дадуть усі необхідні знання та навички: навчають тактиці ведення бойових дій, поводженню зі зброєю, до медичної допомоги.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]