Барометр Миколаївський «зберігач» дитячої порнографії постане перед судом: йому загрожує шість років ув’язнення

Миколаївський «зберігач» дитячої порнографії постане перед судом: йому загрожує шість років ув’язнення

Просмотров: 419
28 Березня 2024, 17:22

Слідчі поліції завершили розслідування щодо миколаївця, який зберігав відеоматеріали забороненого утримання за участю дітей.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 27-річний миколаївець зберігав понад 40 відеофайлів, які, згідно з висновком експертизи, є дитячою порнографією.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили речові докази та комп’ютерну техніку, на якій містились відеоматеріали забороненого змісту.

Тоді слідчі Миколаївського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 301-1 Кримінального кодексу України «Умисне одержання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій або умисне її придбання, або умисне зберігання, ввезення в Україну, перевезення чи інше переміщення дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження».

На даний час поліцейські завершили досудове розслідування вказаного кримінального провадження. Прокурори окружної прокуратури Миколаєва затвердили та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

За вказане кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]