Барометр Співробітники ТЦК входять до складу мобільних вогневих груп ППО

Співробітники ТЦК входять до складу мобільних вогневих груп ППО

Просмотров: 219
27 Березня 2024, 14:03

Співробітники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) є частиною Збройних сил України. Зокрема, вони беруть участь у виконанні завдань мобільних вогневих груп.

Про це повідомила пресслужба Полтавського обласного ТЦК у середу, 27 березня.

«ТЦК та СП є складовою Збройних сил України, а працівники переводяться до бойових підрозділів. Вони у складі зведених підрозділів виконують бойові завдання, зокрема виконують завдання ППО на території області в складі мобільних вогневих груп», – йдеться у повідомленні.

У ТЦК переводяться воїни, які за станом здоров’я не можуть виконувати обов’язки у бойових підрозділах.

«У складі ТЦК є військовослужбовці та працівники (громадяни). Працівники не мають форми та зброї, а військовослужбовці – мають», – розповіли у військкоматі.

ТЦК та СП закликають громадян за мобілізацією та за контрактом для різних підрозділів Сил оборони, але направляють до навчальних центрів.

«ТЦК і СП не єдиний спосіб потрапити до армії. Можна звертатися безпосередньо до військових частин або рекрутингових центрів», – підкреслили в центрі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]