Барометр На Миколаївщині знайшли «нічийне» протирадіаційне укриття за 32 млн грн

На Миколаївщині знайшли «нічийне» протирадіаційне укриття за 32 млн грн

Просмотров: 483
20 Березня 2024, 12:25

Прокуратура вимагає зобов’язати Веснянську сільську раду Миколаївської області зареєструвати право власності на нежитлову споруду вартістю понад 32 мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

Зазначається, що в межах Веснянської громади розташована нежитлова споруда площею близько 1300 квадратних метрів, у підвальному приміщенні якої знаходиться протирадіаційне укриття, здатне розмістити 350 осіб.

При цьому використання зазначеного нерухомого майна здійснюється органом місцевого самоврядування з порушенням вимог чинного законодавства, без державної реєстрації права власності.

Нерухомість перебуває у власності громади ще з 2021 року, втім, протягом 3 років рада не здійснила жодних дій щодо оформлення та державної реєстрації права власності на ці об’єкти.

«Щоб запобігти можливому відчуженню чи іншим протиправним діям з нерухомістю, Миколаївська окружна прокуратура звернулася до суду. Наразі судом відкрито провадження у справі», — йдеться у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]