Барометр Зеленський і Шмигаль зустрілися з сенатором США: говорили про допомогу Україні

Зеленський і Шмигаль зустрілися з сенатором США: говорили про допомогу Україні

Просмотров: 183
18 Березня 2024, 18:44

Глава держави Володимир Зеленський та прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провели окремі зустрічі з американським сенатором Ліндсі Гремом.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на посольство США в Україні в Telegram і Шмигаля в Telegram.

Зустріч президента України та Грема

Як зазначили у посольстві, сенатор Грем та тимчасово повірений у справах США в Україні Роберт Нідем “провели важливу зустріч” з президентом Зеленським, під час якої обговорювали ситуацію на полі бою та роль американської допомоги у боротьбі України з Росією.

У диппредставництві наголосили, що час має суттєве значення у допомозі Україні.

Зустріч Шмигаля та Грема

У свою чергу Шмигаль розповів, що переконався в непохитності підтримки з боку США під час зустрічі з Гремом. Сторони обговорили нагальні потреби економіки та фронту.

Прем’єр зазначив, що партнери України мають чітке розуміння того, що наша країна потребує більшої кількості підтримки та зброї.

“Ключовим питанням залишається конфіскація заморожених російських активів. Повинні прискорити напрацювання необхідного механізму. Російські активи стануть вагомим ресурсом для зміцнення нашої держави”, – наголосив Шмигаль.

За його словами, на зустрічі також було обговорено допомогу США у впровадженні реформ. Він запросив американські компанії інвестувати в Україну та реалізовувати тут проекти.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]