Барометр Призначено нового речника Медичних сил ЗСУ. Ним став журналіст Станіслав Ясинський

Призначено нового речника Медичних сил ЗСУ. Ним став журналіст Станіслав Ясинський

Просмотров: 230
18 Березня 2024, 12:30

Журналіст ТСН Станіслав Ясинський обійняв посаду речника Командування Медичних сил Збройних сил України.

Минулого тижня він отримав військову форму, однак, ще не має офіцерського посвідчення. Про це Ясинський повідомив у Facebook.

“Я речник командування Медичних сил Збройних сил України, і тепер я робитиму все можливе, щоб відновити певну втрачену рівновагу. Рівновагу між культом смерті ворогів, що неймовірно потужний, і культом життя наших”, — написав він.

За словами Ясинського, його служба полягає у тому, щоб “робити відомою роботу військових лікарів”.

“Їх декілька десятків тисяч, вони реальні кіборги, що колють, ріжуть, шиють і мотають. Рятуючи тисячі наших з вами. Я радий бути тут”, — наголосив він.

У коментарі “Детектору медіа” Ясинський розповів, що на цій посаді він перебуває з 4 березня, але досі входить у курс справ.

“Це складна галузь, але надважлива. Тому я набуваю додаткових знань. Я весь час спілкуюся з галузевими фахівцями в Командуванні Медичних сил і з медичними працівниками”, – сказав він.

Журналіст зазначив, що обійняти посаду речника було його свідомим рішенням. За його словами, механізм комунікації з суспільством щодо роботи бойових медиків, інформування про складність умов, у яких вони допомагають військовим на фронті, налагоджений, “але будемо докладати всіх можливих зусиль, щоб його покращити”.

Довідково

Станіслав Ясинський — журналіст ТСН та володар премії “Честь професії”. Автор та ведучий документального проєкту “Історія питання”, що виходив у 2023 році в ефірі телемарафону. У цьому проєкті Ясинський досліджував циклічність історії та передумови російсько-української війни.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]