Барометр На лінії фронту сталося понад 50 бойових зіткнень: на яких напрямках атакував ворог

На лінії фронту сталося понад 50 бойових зіткнень: на яких напрямках атакував ворог

Просмотров: 220
17 Березня 2024, 08:52

На лінії фронту протягом доби сталося 58 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 62 авіаційних ударів, здійснив 125 обстрілів з реактивних систем залпового вогню за позиціями ЗСУ та населеними пунктами.

На лінії фронту сталося понад 50 бойових зіткнень: на яких напрямках атакував ворог

Про це  йдеться  у ранковому зведенні Генштабу. Зокрема,  на Лиманському напрямку  захисники відбили одну атаку супротивника у районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

На Бахмутському напрямку  відбито 5 атак противника в районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та на схід Годинного Яру Донецької області.

На Авдіївському напрямку  нашими захисниками відбито 11 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському напрямку  сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та на схід від Водяного Донецької області, де ворог 28 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку  ворог чотири рази атакував позиції наших захисників у районах Роботино та на північний захід від Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку  окупанти не відмовляються від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби окупанти здійснили два штурми позицій наших військ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]