Барометр Миколаївські поліцейські на блокпосту вилучили у водія 100 кг риби

Миколаївські поліцейські на блокпосту вилучили у водія 100 кг риби

Просмотров: 313
16 Березня 2024, 15:32

16 березня співробітники управління превентивної діяльності обласного главку поліції спільно з рибоохоронним патрулем зупинили водія під час перевірки на одному з блокпостів. У багажному відділенні автомобіля чоловіка правоохоронці виявили 100 кілограмів карасів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Враховуючи, що надати документи на походження та транспортування вилову чоловік не зміг, біоресурси вилучили, а стосовно правопорушника склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 88-1 КУпАП.

За порушення порядку придбання та збуту об’єктів тваринного світу правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією товару або без такої.

Наразі адміністративні матеріали направлені до суду для ухвалення законного рішення. Вилучену рибу правоохоронці здали до спеціалізованого рибоприймального пункту на зберігання.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]