Барометр Бронь від мобілізації: люди яких професій зможуть відкупитися

Бронь від мобілізації: люди яких професій зможуть відкупитися

Просмотров: 475
15 Березня 2024, 11:18

Високі офіційні заробітки, які у перспективі можуть дозволити уникнути мобілізації до лав ЗСУ через сплату великих податків, отримують в Україні представники менеджерських посад, низка робітничих професій, IT-співробітники та працівники сфери продажу. 

Бронь від мобілізації: люди яких професій зможуть відкупитися

Про це розповів виконавчий директор сайту з роботи Артур Міхно в ефірі телемарафону.

За його словами, багато громадян в Україні зараз отримують зарплату понад 35 тисяч грн. Це, зокрема, представники менеджерських посад, які керують відділами чи керівники відділів, чи директори. Також до цього списку належать багато робочих спеціальностей.

«Наприклад, якщо подивитися “тонувальник”, “автомаляр”, “арматурник”, “укладач плитки”, то середня зарплата, яку ми бачимо по вакансіях, вища за 35 тисяч», – зазначив Міхно.

Також, каже він, до високооплачуваних спеціальностей зараз в Україні належить вся IT-галузь. Незважаючи на те, що кількість вакансій тут, на жаль, значно скоротилася, у тих, хто ще працює у сфері, рівень зарплат досить високий.

«Також дивлюся напрямки, що стосуються продажів, і такі позиції, як “регіональний менеджер”, “продавець-консультант”, які працюють business-to-business форматом, дуже часто пропонують зарплати вище за цю позначку», – підсумував Міхно.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]