Барометр В Сумах збільшилась кількість жертв через удар рф по багатоповерхівці 13 березня

В Сумах збільшилась кількість жертв через удар рф по багатоповерхівці 13 березня

Просмотров: 233
14 Березня 2024, 11:57

В Сумах з-під завалів багатоповерхівки, по якій вдарили російські окупанти 13 березня, дістали тіло ще однієї людини. Відповідно, кількість жертв знову збільшилася.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на suspilne.media, Сумську МВА

“У Сумах з-під завалів пʼятиповерхівки, в яку влучив російський безпілотник 13 березня, дістали тіло ще однієї людини”, – пише suspilne.media.

Крім того, як додали у Сумській МВА, наразі відомо про 14 постраждалих.

“На стаціонарному лікуванні залишаються 4 сумчан, серед яких одна дитина, у двох – стан важкий стабільний, ще у двох – середньої тяжкості”, – констатували в адміністрації.

Обстріли багатоповерхівок у Сумах, Кривому Розі та Мирнограді
Увечері 12 березня та в ніч на 13 березня російські війська знову атакували Україну. Під ударом опинилися житлові будинки у Кривому Розі Дніпропетровської області та Сумах. У першому випадку вже відомо про 5 загиблих та більше 40 поранених.

У Сумах з-під завалів вдалося врятувати 10 людей, 8 людей постраждали, але є і жертви. У Сумах оголосили траур за загиблими внаслідок атаки росіян 13 березня. На місці трагедії ще розбирають завали.

Крім того, 12 березня російські окупанти скинули авіабомбу на багатоповерхівку у Мирнограді Донецької області. Двоє людей загинули, ще 5 поранено

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]