Барометр Сирський на сході ухвалив рішення про посилення військових частин

Сирський на сході ухвалив рішення про посилення військових частин

Просмотров: 195
13 Березня 2024, 14:27

Головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський 13 березня відвідав напрямок активних бойових дій російських військ і ухвалив низку рішень щодо посилення оборони.

Про це він розповів у своєму Facebook.

Головком попрацював у двох бригадах, де поступово ускладнюється обстановка і є загроза просування ворожих підрозділів у глибину наших бойових порядків.

Сирський повідомив, що після детального аналізу були прийняті всі необхідні рішення щодо посилення резервами, боєприпасами, а також засобами РЕБ. Головнокомандувач ЗСУ підкреслив, що надалі це забезпечить стійкість оборони ЗСУ на цій ділянці фронту.

Оперативна обстановка на східному фронті залишається складною. Окупанти продовжують вести наступальні дії, зосереджуючи основні зусилля в районах Терни, Іванівське, Бердичі, Тоненьке, Вербове і Роботине. Водночас, імовірно, внаслідок високого рівня втрат, активність ворога на інших ділянках фронту помітно знизилась.

“Це відбулося завдяки вчасно прийнятим управлінським рішенням на посилення оборони даної ділянки фронту, своєчасної заміни частин, що втратили боєздатність, а також завдяки мужності та стійкості наших воїнів. За два тижні жорстких боїв противник зазнав надзвичайно високих втрат. Однак, всі населені пункти, які він намагався захопити, залишилися під нашим контролем“, – заявив головнокомандувач ЗСУ.

Сирський додав, що разом з міністром оборони Рустемом Умєровим вручив державні та відомчі нагороди нашим військовослужбовцям, які відзначилися в боях з російським агресором. За словами головнокомандувача, робота триває, адже залишається достатньо питань, які необхідно вирішувати на місці.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]