Барометр У росії безпілотники ГУР атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів: роботу НПЗ призупинено

У росії безпілотники ГУР атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів: роботу НПЗ призупинено

Просмотров: 191
13 Березня 2024, 13:19

У Ростовській області рф 13 березня ударні дрони-камікадзе Головного управління розвідки Міноборони України атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів, робота підприємства була зупинена.

Про це повідомив співрозмовник “УП” в ГУР, російські ЗМІ.

“Триває планова робота ГУР”, зазанчили у розвідці.

Співрозмовник УП наголосив, що цей об’єкт держава-агресор використовує у військових цілях.

Своєю чергою російські ЗМІ спочатку повідомляли, що на підльоті до Новошахтинська було знищено три БПЛА.

Пізніше губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що українські БПЛА впали на територію Новошахтинського заводу нафтопродуктів і технологічні об’єкти підприємства зупинено.

При цьому, за словами російського чиновника, загиблих і поранених немає.

Що відомо про атаки на нафтобази та нафтозаводи в росії останнього часу

Нагадаємо, що у ніч на 13 березня, ударні безпілотники атакували Воронезьку, Курську, Бєлгородську, Брянську, Ленінградську та Липецьку області російської федерації, а також нафтозавод у Рязані, де спалахнула серйозна пожежа.

Варто додати, що Служба безпеки України атакувала дронами три нафтопереробні заводи в Росії: в Рязані, Кстово Нижегородської області та Кірішах Ленінградської області.

Нагадаємо, в ніч на 12 березня безпілотники завдали удару по території російської федерації: в Орловській та Нижньогородській сталися влучання у нафтобази, де виникли масштабні пожежі; у Підмосков’ї, Курській, Білгородській, Воронезькій та Тульській областях пролунали вибухи.

Також 6 березня внаслідок атаки безпілотників у Воронезькій області російської федерації пролунали вибухи. Також ударні дрони вдарили по склад паливно-мастильних матеріалів у Курській області.

Окрім того, 15 лютого, безпілотники атакували нафтобазу, що знаходиться у Курській області російської федерації: після чого спалахнула пожежа, а в атаці звинуватили Україну.

Варто додати, в ГУР заявили, що подібних атак ударними дронами, як відбулися і вночі 12 березня, можуть зазнавати всі об’єкти, які російська федерація використовує у воєнних цілях.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]