Барометр Користувачка «Однокласників» із Первомайська стверджує, що файли із рф хотіла просто «зберегти»

Користувачка «Однокласників» із Первомайська стверджує, що файли із рф хотіла просто «зберегти»

Просмотров: 448
7 Березня 2024, 16:04

Мешканка Первомайська, яка, як повідомляли «Новини-N» , була взята під варту за поширення ворожої пропаганди в соціальних мережах, на судовому засіданні щодо обрання їй запобіжного заходу стверджувала, що матеріали, поширення яких їй ставлять, хотіла зберегти просто для особистого користування, але погано розібралася у тому, як працюють соцмережі.

Про це повідомили у прес-службі Центрального суду Миколаєва. Цей суд якраз і розглядав клопотання про обрання запобіжного заходу мешканці Первомайська, підозрюваної у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.110, ч.2, 3 ст.436-2 КК України.

Згідно з матеріалами клопотання, жінка розмістила на своїй сторінці у забороненій соціальній мережі «Однокласники» відеофайл, який містить заклики одного з російських політиків до зміни кордонів територій чи державного кордону України. Крім того, як випливає з клопотання, підозрювана неодноразово розповсюджувала на своїй сторінці відеофайли, що містять виправдання збройної агресії проти України.

«У судовому засіданні остання зазначала, що планувала зберегти відеофайли для власного користування, водночас через брак навичок роботи в соціальній мережі поширила відеозаписи для широкого загалу», – розповіли у прес-службі суду.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]