Барометр Голова Миколаївської ОВА в ТОПі «королів нерухомості»

Голова Миколаївської ОВА в ТОПі «королів нерухомості»

Просмотров: 357
5 Березня 2024, 15:29

На початку січня 2024 року українці нарешті змогли отримати доступ до публічних декларацій українських чиновників, яких зобов’язали подати звітність про власні доходи за 2021 та 2022 роки.

В українському місті Миколаїв виявлений один із найбільших власників нерухомості серед регіональних лідерів – Віталій Кім, голова Миколаївської ОВА.

В рамках аналітичного дослідження, проведеного виданням NV, Кім разом із дружиною Юлією посідає друге місце в імпозантному списку «королів нерухомості», демонструючи значний портфель з семи квартир, розташованих у самому серці Миколаєва.

Серед активів Віталія Кіма – п’ять квартир із різноманітним метражем: від 49 до 116 кв. м, що свідчить про різнобічність інвестиційних інтересів. Одну із квартир, площею 103 кв. м, він володіє разом із дружиною, в той час як Юлія Кім має ще одну квартиру площею 58 кв. м, додатково розширюючи сімейний портфель нерухомості.

Не обмежуючись лише житловою нерухомістю, Віталій Кім також має нежитлове приміщення, що розкинулося на 294 кв.м, що ще більше підкреслює його статус одного з найзаможніших власників нерухомості в регіоні.

Цей аналіз, відображаючи статус та вплив регіональних еліт в Україні, також підкреслює значення прозорості та відкритості у декларуванні майна посадовцями, демонструючи, як вони використовують свої можливості та ресурси для особистого збагачення.

Джерело: КорабеловІнфо

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]