Барометр 21-річна військова ЗСУ стала героїнею обкладинки українського Vogue (фото)

21-річна військова ЗСУ стала героїнею обкладинки українського Vogue (фото)

Просмотров: 464
2 Березня 2024, 09:15

21-річна Оксана Рубаняк із позивним “Ксена”, командир взводу однієї з бригад Сухопутних військ Збройних Сил, з’явилася на діджитал-обкладинці Vogue Ukraine Edition 5. Кадри, як відомо, було знято провідним британським фотографом.

21-річна військова ЗСУ стала героїнею обкладинки українського Vogue (фото)

Результати роботи вже можна побачити на  офіційній сторінці  глянцю у Instagram. На фото дівчина позує у військовій формі, із зібраним у косу довгим рудим волоссям. У публікації видання наголошується, що Рубаняк стала однією з героїнь фотоесе британського фотографа Бретта Ллойда, титульного зйомки весняного числа Vogue Ukraine Edition.

Захисниця приєдналася до Добровольчого формування Івано-Франківської територіальної громади першого дня повномасштабної війни. Пізніше вона вступила до лав Збройних Сил, де стала єдиною кулеметницею взводу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. У цивільному житті Оксана працювала в Івано-Франківській міській раді, була поетесою та громадською активісткою.

Ксена” та її побратими воювали на Бахмутському, Вугледарському та Мар’їнському напрямах. Під Вугледаром у березні 2022-го її було поранено, і незабаром знову взяла до рук зброю. На війні народилася її друга поетична збірка, “Назустріч смерті”, – і зараз готується до друку третя, “Дорога життя “, – йдеться у джерелі.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]