Барометр В рф прощаються з Навальним: у храм пустили лише близьких на 20 хвилин 

В рф прощаються з Навальним: у храм пустили лише близьких на 20 хвилин 

Просмотров: 315
1 Березня 2024, 14:15

У Москві 1 березня відбувається прощання й поховання російського опозиційного політика Олексія Навального, який помер у 16 лютого у виправній колонії.  

Джерело: MeduzaSOTA

Деталі: До церкви пустили тільки родичів і близьких. Після відспівування труну з тілом Навального винесли з церкви, її повезуть на кладовище. Відспівування тривало менше ніж 20 хвилин.

Територія церкви оточена металевими огорожами. Черга охочих попрощатися з Навальним розтягнулася більш ніж на кілометр. Точної кількості людей, які прийшли попрощатися не повідомляється, але йдеться про сотні бажаючих.

Люди, що стоять навколо огорож, періодично скандують “Навальний!” і “Не пробачимо!”.

Крім того попрощатися з Навальним прийшли посли країн Євросоюзу і США. Так, біля храму помітили посла США Лінн Трейсі, пола Німеччини Олександра Граф Ламбсдорфф, посла Франції П’єра Леві та дипломатичних представників деяких інших країн Євросоюзу.

Після відспівування тіло Навального повезуть на Борисівське кладовище. Могила, в якій його поховають, розташована біля входу на кладовище.

Видання “Sota” повідомило, що рано-вранці біля церкви зібралися вже щонайменше сорок поліцейських машин різного розміру – від легкових до спецавтобусів, уздовж дороги встановлені металеві огорожі й чергує ОМОН.

Поліцейські перевіряють документи й особисті речі перехожих по обидва береги річки. До храму їдуть автозаки.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]