Барометр Президентські вибори в США: Трамп випереджає Байдена в семи ключових штатах

Президентські вибори в США: Трамп випереджає Байдена в семи ключових штатах

Просмотров: 295
1 Березня 2024, 14:33

Колишній президент США, який претендує зайняти цей пост удруге, Дональд Трамп користується більшою підтримкою, ніж чинний очільник Білого дому Джо Байден, щонайменше у семи штатах, які, ймовірно, визначатимуть результат виборів.

Джерело: опитування Bloomberg News/Morning Consult, оприлюднене цього тижня, повідомляє “Європейська правда”

Деталі: Опитування показало, що Байден відстає від Трампа в семи ключових штатах – Аризоні, Джорджії, Пенсильванії, Мічигані, Північній Кароліні, Неваді та Вісконсині.

Загалом у цих семи штатах 48% виборців заявили, що підтримають Трампа, а 43% – Байдена.

Перевага Трампа виявилася найсильнішою в Північній Кароліні, де він випереджає Байдена на 9 відсоткових пунктів із 50% підтримки порівняно з 41% Байдена.

Північна Кароліна, де Трамп виграв на виборах 2020 року, стала єдиним штатом, де колишній президент отримав щонайменше 50% підтримки в новому опитуванні. Жоден з кандидатів не отримав підтримки більшості в жодному з інших ключових штатів.

При цьому значна частина респондентів висловила занепокоєння віком Байдена, тоді як значний відсоток заявив, що Трамп небезпечний.

Загалом 8 із 10 виборців у ключових штатах сказали, що 81-річний Байден занадто старий. Менше половини респондентів сказали, що 77-річний Дональд Трамп занадто старий.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]