Барометр “Деокупація домашніх бібліотек”: в Україні проходить національний збір російських книг, а виручені кошти спрямують на закупівлю дронів

“Деокупація домашніх бібліотек”: в Україні проходить національний збір російських книг, а виручені кошти спрямують на закупівлю дронів

Просмотров: 333
29 Лютого 2024, 17:18

Мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів Гончаренко центр запустила масштабний збір російських та російськомовних книг у 12 містах України. Зібрані книги здаватимуть на переробку, а виручені кошти спрямують на закупівлю дронів для Збройних сил України.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Чимало українців на полицях домашніх бібліотек і досі мають книжки:

радянських чи російських авторів,
російські переклади,
книги російських видавництв.
“Росіяни приходять на нашу землю, аби викорінювати все українське. Вони знищують українські книги, привозять у бібліотеки свою літературу, наповнену пропагандою. Ми хочемо, аби на книжкових полицях українців не було російського”, — діляться в освітньо-культурному просторі.

Яке рішення?

Для тих, хто давно хотів позбутися пушкінів та лєрмонтових, мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запустила масштабний збір російських та російськомовних книг у 12 містах.

Зібрані тут книги здаватимуть на переробку, а виручені кошти спрямують на закупівлю дронів для Збройних сил України.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]