Барометр У ТЦК розповіли про співпрацю з поліцейськими для вручення повісток

У ТЦК розповіли про співпрацю з поліцейськими для вручення повісток

Просмотров: 317
26 Лютого 2024, 15:30

Керівник Кременчуцького районного ТЦК та СП Мирослав Волков заявив, що їхні представники продовжують виконувати патрулювання на вулицях міст спільно із працівниками Національної поліції, щоб роздавати повістки.

“У нас діє правовий режим військового стану під час якого всі повинні ходити з документами. А військовозобов’язані повинні постійно мати при собі військово-обліковий документ. Патрульні перевіряють ці документи та у разі потреби виписують повістки для прибуття до РТЦК з метою уточнення військово-облікових даних” “, – Розповів він в інтерв’ю виданню  Telegraf.

За його словами, до вручення повісток у громадських місцях залучено військовослужбовців із роти охорони, які мають обмежену придатність до військової служби. Волков стверджує, що рота на 100% укомплектована саме такими громадянами. 

“Це військові, які свого часу були мобілізовані, виконували бойові завдання у складі бойових підрозділів, отримали якісь поранення, були визнані обмежено придатними та через це переведені до роти охорони. Усі вони мають статус учасника бойових дій. Тому я звертаюся до населення ставитися до перевірки документів з розумінням.І завжди, коли спілкуєтесь з цими хлопцями, варто розуміти, що вони не якимось дивом потрапили до цього підрозділу і зараз гуляють містом.Усі вони тут служать після виконання бойових завдань. будь ласка, ставтеся з повагою до цих військовослужбовців. Дуже багато з них ходять з паличками, їм важко, але вони розуміють важливість цього завдання, яке зараз стоїть не лише перед Кременчуцьким РТЦК, а й перед усією державою”, – наголосив він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]