Барометр Сирський та Умеров приїхали на передову

Сирський та Умеров приїхали на передову

Просмотров: 310
25 Лютого 2024, 11:22

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський разом із міністром оборони Рустемом Умеровим відвідали передові командні пункти військових частин та підрозділів у районі ведення бойових дій.

Сирський та Умеров приїхали на передову

Про це головком  повідомив  у Telegram у неділю, 25 січня.За словами Сирського, обстановка складна у багатьох напрямках фронту і потребує постійного контролю. Окупанти регулярно штурмують позиції українських військ.

” Ретельно проаналізували ситуацію та обговорили кроки на майбутнє. Зокрема, щодо потенціалу маневреної та позиційної оборони, посилення окремих дільниць. Вказав на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, збереження життя наших військовослужбовців та військовослужбовців”, – розповів головком .

Сирський з Умеровим також поспілкувалися із командирами бригад та окремих батальйонів у справі на місцях.

” Проаналізували проблеми, які не мають системного характеру. Невідкладно ухвалив рішення для покращення боєздатності, стійкості та управління. Незважаючи на складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі та позиції. Ворог зазнає непоправних втрат “, – додав Сирський.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]