Барометр В Южноукраїнську затримано зловмисника, який продавав особливо небезпечний психотроп – Альфа PVP

В Южноукраїнську затримано зловмисника, який продавав особливо небезпечний психотроп – Альфа PVP

Просмотров: 1711
23 Лютого 2024, 21:04

Альфа PVP мешканець м. Южноукраїнська розповсюджував серед знайомих за 700 гривень за згорток. Зловмисника слідчі поліції затримали одразу після збуту психотропів та повідомили йому про підозру. Чоловіку загрожує до десяти років увʼязнення.

Про це повідомляє Поліція Миколаївської області.

Як відомо, поліція отримала інформацію про те, що 34-річний чоловік незаконно збуває наркотичні речовини на території міста. Після чого, під час досудового розслідування було зафіксовано та доведено причетність наркоторговця до декількох фактів збуту наркотичних засобів. Фігурант збував небезпечний психотроп- Альфа-PVP серед вузького кола знайомих та отримував за це по 700 гривень за згорток.

Наразі правоохоронцями встановлюються шляхи надходження наркотиків до підозрюваного та інших осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності.

Нині суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Довідка: Альфа-PVP (α-PVP, А-PVP, флакка, flakka) – синтетичний психостимулятор. Повна хімічна назва – альфа-піролідинопентіофенон (Alpha-Pyrrolidinopentiophenone). Речовина потужна, діє швидко і недовго, при цьому ефекти можуть не одразу виражатися, що часто спричиняє компульсивне передозування. Як і інші психостимулятори, альфа-PVP може викликати гіперстимуляцію, параною та галюцинації. Синтетичні катинони, яким є і А-PVP, пригнічують систему зворотного захоплення дофаміну та норадреналіну (нейромедіатори) і мають сильний вплив на діяльність мозку.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]