Барометр Чеський меценат оригінально пожертвував $2 млн на FPV-дрони для ЗСУ: у чому рішення

Чеський меценат оригінально пожертвував $2 млн на FPV-дрони для ЗСУ: у чому рішення

Просмотров: 221
21 Лютого 2024, 15:51

Меценат із Чехії Ян Барта запустив глобальну акцію на підтримку України, для цього вклавши понад 2 мільйони доларів у закупівлю FPV-дронів для українських Сил оборони.ї

Про це пише Рубрика, посилаючись на соцмережу Х мільярдера.

У чому проблема?

Українським військовим з метою уникнення значних втрат серед бійців унаслідок воєнних дій, потрібно активно застосовувати новітні технології, зокрема FPV-дрони.

Такі квадрокоптери можуть знищувати легку техніку та живу силу ворога, не наражаючи на небезпеку українських захисників. Проте такі дрони, на жаль, використовуються тільки в одну сторону. Тому їх в реаліях сучасної війни потрібно тисячі.

До масштабного виготовлення Україна тільки наближається, тому у цьому допомагають донати українців, а також іноземців, які підтримують ЗСУ і часто у дуже креативний спосіб.

Мільярдер відзначив, що не може залишитися байдужим і не зробити нічого, щоб запобігти повторенню історичних помилок.

“Ми живемо в час, що дедалі більше нагадує другу половину 1930-х років. Я не можу жити з самим собою, знаючи, що не зробив більше, щоб зупинити ще одного Гітлера”, наголосив Барта у повідомленні.

Яке рішення?

Барта запустив глобальну акцію на підтримку України, для цього вклавши понад 2 мільйони доларів у закупівлю FPV-дронів для українських Сил оборони.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]