Барометр На що окупанти намагаються наступати після захоплення Авдіївки

На що окупанти намагаються наступати після захоплення Авдіївки

Просмотров: 338
18 Лютого 2024, 12:53

Підрозділи ЗСУ були виведені з Авдіївки на нові вигідніші позиції. У свою чергу, окупанти намагаються наступати на Ласточкино на цьому напрямі.

На що окупанти намагаються наступати після захоплення Авдіївки

Про це повідомляє  РБК-Україна  з посиланням на спікера Сил оборони Таврійського спрямування Дмитра Ліхова в ефірі телемарафону.

“Біля Авдіївки всі підрозділи Сил оборони, які перебували під загрозою блокування, відведені на нові порівняно вигідніші позиції. Продовжують виконувати бойові завдання. Вони заважають подальшому просуванню ворога. Позиції були підготовлені, було здійснено фортифікацію”, – сказав він.

Спікер додав, що окупаційні війська вже намагаються наступати на населений пункт Ластівчине поблизу Авдіївки. Там за добу було відбито 14 атак.

На Мар’їнському напрямі, як зазначив Ліховий, окупанти також намагаються атакувати, але результатів не мають. За добу наші захисники відбили там 23 атаки ворога.

Підписа

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]