Барометр Ворог запустив фейк про великі втрати ЗСУ у Селидовому, – Тарнавський

Ворог запустив фейк про великі втрати ЗСУ у Селидовому, – Тарнавський

Просмотров: 321
13 Лютого 2024, 17:13

Російські агресори запустили дезінформаційну кампанію про нібито втрати ЗСУ в районі міста Селидове Донецької області.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ (ОСУВ) Таврія бригадний генерал Олександр Тарнавський у Telegram у вівторок, 13 лютого.

Таким чином противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку. – 2947 осіб”,– написав Тарнавський.

При цьому він підтвердив, що росіяни насправді обстрілювали сьогодні вранці Покровський район Донецької області. Вони вдарили з РСЗВ Ураган у смт Цукурине.

“Співробітники ДСНС обстежили місцевість та встановили, що внаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирні двоповерхові житлові будинки по вул. Світлій та легковий автомобіль. Постраждалих та загиблих немає. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації”, – додав генерал.

Раніше стало відомо, що ЗСУ провели ротацію військ в Авдіївці . З міста вперше за два роки відійшли деякі підрозділи 110-ї окремої механізованої бригади.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]