Барометр Обстріл Миколаєва: постраждали десятки будинків, підприємство та плавальний басейн

Обстріл Миколаєва: постраждали десятки будинків, підприємство та плавальний басейн

Просмотров: 463
8 Лютого 2024, 14:12

У Миколаєві внаслідок атаки рф, яка сталася в ніч на 8 лютого, постраждали близько 30 будинків у приватному секторі та дві багатоповерхівки.

Про це « Новинам-N » повідомив голова адміністрації Заводського району Віктор Дмитрук.

– Основні прильоти були на підприємство, яке не займалося роботою у сфері оборонного комплексу, це були об’єкти цивільної інфраструктури, постраждав басейн. Внаслідок атаки ніхто не постраждав , – зазначив він.

Дмитрук зазначив, що внаслідок сьогоднішньої атаки немає будинків, які були б зруйновані повністю. При цьому через уламки ворожого «Шахеда» вигоріло два житлові будинки. Область пожеж: близько 30 кв.

Нагадаємо, у ніч на 8 лютого у Миколаєві пролунали  вибухи . Пізніше мер повідомив про « прильоти ». Після удару в місті  почалася пожежа .

Через атаку пошкодження отримали  понад 20 житлових будинків  – приватні та багатоповерхові, офісні приміщення, приватне підприємство. Є наслідки на території комунального підприємства. Обійшлося без постраждалих.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]