Барометр На Івано-Франківщині сотні жителів села влаштували «полювання» на інформаторів ТЦК — люди побили двох жінок та дитину

На Івано-Франківщині сотні жителів села влаштували «полювання» на інформаторів ТЦК — люди побили двох жінок та дитину

Просмотров: 488
7 Лютого 2024, 17:58

У селі Космач на Івано-Франківщині місцеві побили двох жінок і дитину, яких запідозрили у зв’язках з ТЦК і СП.

Про це повідомила у соцмережі постраждала Іванна Ванджурак.

По словам жінки, вона живе у сусідньому селі і поїхала в Космач у відділення «Нової пошти». Перед селом її на імпровізованому «блок-посту» зупинили десятки агресивних жінок з битами і палками, які запитували про її особу, перевіряли вміст телефону.

«І тут я вже повертаюся із «Нової пошти» цією самою дорогою, і вони знову там стоять, але вже ще більш розлючені, і я дивлюся як всі ці люди просто ідуть на мою машину. Я встигла замкнути двері, і відкрила вікно, і декілька осіб почали мене знову питати: хто я така, що я точно не місцева,бо вони мене не знають, і що я наводчиця воєнкома!!! Що я приїхала до них в село здавати їх і здавати їхніх чоловіків. І це було вже з криками, з погрозами та матами в мій бік сказано…

І тут почалося все пекло. Вони почали бити машину, (трясли так машиною, хотіли машину перевернути), почали витягувати мене через вікно, виривати мені волосся, вирвали ключі з машини, вони хотіли всіма способами витягнути мене з машини, я почала кричати, що в машині дитина, надіялася на хоть якусь людяність. Але одна жіночка запхала біту у вікно і дала в голову дитині, в той час як інша мене тримала за волосся, і я нічого просто нічого не могла зробить. Потім звідкись взялись дві мої знайомі та односельчанки яким я дуже вдячна, я їх впустила в машину, одна взяла дитину на руки і почала прикривати собою, інша допомагала мені вибратися з їхніх рук, там вже і відео декілька секунд встигли зробити!!! І це все тривало десь приблизно 15-20 хвилин. І потім вони якось відчинили з мого боку двері і хотіли мене витягнути, я навіть уявити не можу що б тоді було. Але в один момент один вуйко закричав, що «всі сюда, це не та машина яка нам потрібна була ми попутали!!!»

І ззаду приїхала інша машина, і вони, так мовити, переключилися на ту машину, і я не знаю як але вибралася із того пекла!!!» – написала жінка.

Іванна Ванджурак повідомила, що через напад у неї струс мозку, а в дитини перебитий ніс.

У поліції Івано-Франківської області підтвердили, що у результаті конфлікту в Косівському районі постраждали троє людей, серед яких є неповнолітня.

«6 лютого на лінію 102 надійшло повідомлення про конфлікт за участі місцевих мешканців в селі Космач. На місце негайно виїхали керівництво обласної, районної поліції та слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що мешканці отримали неправдиву інформацію, яка була розповсюджена по локальних групах у соціальній мережі. Близько сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами відбулись сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні.

Поліцейські провели з мешканцями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись.

Поліція очікує на результати експертиз від медиків, після чого буде вирішене питання щодо надання правової кваліфікації події», – сказано у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]