Барометр Гроссі приїхав з візитом до Києва: відбулися перші зустрічі

Гроссі приїхав з візитом до Києва: відбулися перші зустрічі

Просмотров: 228
6 Лютого 2024, 14:44

Гендиректор Міжнародного агентства з ядерної енергії Рафаель Маріано Гроссі 6 лютого прибув з візитом до Києва, де вже провів зустріч з очільниками Міністерства енергетики, Держатомрегулювання та “Енергоатому”.

Про це він розповів у X (Twitter).

“Напередодні візиту на ЗАЕС, радий зустрітися з міністром енергетики Галущенком, регулятором (головою Державної інспекції ядерного регулювання України – ред.) Коріковим та представником “Енергоатому” Котіним та обмінятися думками щодо АЕС України.

МАГАТЕ активно присутнє на кожному об’єкті, залишається непохитним у підтримці безпеки та безпеки цих об’єктів”, – написав Гроссі.

AHEAD OF MY VISIT TO ZNPP, GLAD TO MEET ENERGY MINISTER GALUSHCHENKO, REGULATOR KORIKOV, AND ENERGOATOM’S KOTIN AND EXCHANGE ON 🇺🇦 UKRAINE’S NPPS. @IAEAORG, ACTIVELY PRESENT AT EACH SITE, REMAINS STEADFAST IN SUPPORTING THE SAFETY AND SECURITY OF THESE FACILITIES. PIC.TWITTER.COM/APFUVGBSIC

— RAFAEL MARIANOGROSSI (@RAFAELMGROSSI) FEBRUARY 6, 2024

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]