Барометр За екс-голову Верховного суду внесли заставу 18 мільйонів

За екс-голову Верховного суду внесли заставу 18 мільйонів

Просмотров: 264
31 Січня 2024, 13:00

За колишнього голову Верховного суду Всеволода Князєва внесли заставу, після того, як вчора ВАКС зменшив заставну суму з 20 млн гривень до 18,1 млн.

Про це повідомив  Центр  протидії корупції (ЦПК) у середу, 31 січня.Стверджується, що вже сьогодні Князєв може вийти із СІЗО. ЦВК вважає малоймовірним те, що суму сплатила сім’я підозрюваного самостійно, тому що всі його рахунки заарештовані.

“Більш того, захист у грудні говорив, що сім’я підозрюваного може внести максимум 10 млн грн. Примітно, що два тижні тому Князєв розлучився зі своєю дружиною, з якою вони перебували у шлюбі майже двадцять років”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 15 травня 2023 року детективи НАБУ затримали голову Верховного суду Всеволода Князєва за хабар у розмірі 2,7 млн ​​доларів. Частину грошей правоохоронці вилучили у нього вдома, частина – у його робочому кабінеті. Гроші суддям передали за рішення на користь бізнесмена Костянтина Жеваго. 18 травня Князєва було заарештовано і взято під варту. За цей час сума його застави була зменшена зі 107 млн. гривень до 18,1 млн. грн.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]