Барометр У Вознесенську поліцейські затримали серійного крадія

У Вознесенську поліцейські затримали серійного крадія

Просмотров: 310
29 Січня 2024, 17:42

Пошкодивши вікна в торгових кіосках, зловмисник проникав до приміщень, де викрадав мобільні телефони, павербанки, планшет і аксесуари до них та цигарки.

Нині чоловікові слідчі оголосили про підозру за вчинення крадіжок. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Вночі 28 січня до чергової частини Вознесенського райуправління поліції надійшло повідомлення від наряду управління поліції охорони про те, що під час виїзду на спрацювання сигналізації у кіоску на місцевому ринку вони затримали крадія.

На місці події слідчо-оперативна група райуправління встановила, що зловмисник, розбивши рукою скло у вікні торгового кіоску мобільної техніки, проник до приміщення та викрав 18 телефонів, два павербанки, чотири пари навушників, планшет та карти пам’яті. Усе склав у пакет і хотів зникнути, однак був затриманий нарядом поліції охорони.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що у аналогічний спосіб цієї ж ночі молодик викрав 40 пачок цигарок із іншого торгового кіоску, розташованого неподалік.

27-річного чоловіка, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, доставили до відділку поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Нині триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 4 ст. 185 КК України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану».

За процесуального керівництва окружної прокуратури слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні крадіжок. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Найближчим часом суд обиратиме затриманому запобіжний захід.

Нині правоохоронці встановлюють причетність чоловіка до вчинення аналогічних злочинів на території м. Вознесенська. Триває досудове розслідування.

Вознесенське районне управління поліції

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]