Барометр Генштаб зробив першу заяву на тлі падіння Іл-76 під Білгородом

Генштаб зробив першу заяву на тлі падіння Іл-76 під Білгородом

Просмотров: 385
24 Січня 2024, 17:21

Збройні Сили України й надалі вживатимуть заходів контролю за повітряним простором на Білгородсько-Харківському напрямку.

Про це повідомляє  Генштаб ЗСУ.Як заявили в Генштабі, ЗСУ контролюватиме повітряний простір для зменшення саме ракетної загрози. Зокрема, докладно відстежуватимуть точки запусків ракет та логістику постачання росіян. Особливо йдеться про застосування засобів військово-транспортної авіації.

“Зафіксована інтенсивність обстрілів безпосередньо пов’язана із зростанням кількості військово-транспортних літаків, які останнім часом прямували до аеродрому Білгорода”, – йдеться у повідомленні.

З огляду на це, Збройні Сили України й надалі вживатимуть заходів щодо знищення засобів доставки, контролю за повітряним простором для знищення терористичної загрози, у тому числі на Білгородсько-Харківському напрямку.

Крім того, у Генштабі нагадали, що лише за останній тиждень з боку Бєлгорода по Харкову та області було завдано 19 ракетних ударів.

Нагадаємо, сьогодні у Корочанському районі Білгородської області впав російський військово-транспортний літак Іл-76 . ЗМІ повідомляють, що судно перевозило ракети для ЗРК С-300.

При цьому в росії стверджують, що нібито на літаку перебували 65 полонених українських військових , шість членів екіпажу та троє супроводжуючих. росіяни звинувачують Україну у збуті літака.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]