Барометр Главі МЗС Угорщини прийшли погрози смертю, написані українською мовою, – ЗМІ

Главі МЗС Угорщини прийшли погрози смертю, написані українською мовою, – ЗМІ

Просмотров: 256
23 Січня 2024, 17:11

Угорські ЗМІ заявили, що до посольства Угорщини в Україні нібито прийшли погрози на адресу міністра закордонних справ країни Петера Сійярто на тлі майбутнього візиту до Ужгорода.

Про це йдеться в матеріалі Index , який посилається на свої дані.

Лист надійшов на електронну пошту посольства Угорщини в Україні. Однак воно чомусь написане не угорською мовою, а українською.

ЗМІ запевняє, що в тексті записки йдеться, що українці ненавидять угорську владу за те, що Угорщина “робить усе, щоб Україна програла у війні”. Там нібито написано, що на Сійярто 29 січня чекатиме “вибуховий прийом”, а також радить розпочинати приготування до похорону.

Записка завершується словами, що “Бог прощає, але українці – ні”, переконує видання.

Державний секретар угорського МЗС Тамаш Менцер у своєму Facebook заявив, що загроза “не стримає Петера Сійярто від того, щоб продовжувати представляти інтереси Угорщини”.

“Польський прем’єр атакує позицію Угорщини, яка виступає за мир, із неприйнятними заявами, а глава МЗС Петер Сійярто отримує погрози смертю. Хто вважає, що міністр закордонних справ Угорщини злякається, – не знає Петера Сійярто”, – заявив угорський чиновник.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]