Барометр Землетрус у Казахстані: постраждали десятки людей

Землетрус у Казахстані: постраждали десятки людей

Просмотров: 224
23 Січня 2024, 15:48

Міністерство охорони здоров’я Казахстану повідомило, що після землетрусу в Алмати 44 особи звернулися по медичну допомогу з різними травмами.

Про це сьогодні, 23 січня,  повідомило  Радіо Свобода.

Повідомляється, що серед постраждалих – 34 дорослі особи та 10 дітей. Трьох постраждалих госпіталізовано, 31 – відправлено на амбулаторне лікування.

“Вночі управління громадської охорони здоров’я Алмати повідомило про вісім постраждалих. З них троє, за даними влади, вистрибнули з другого і третього поверхів житлових будинків. Двох постраждалих після проведеного обстеження відправлено на амбулаторне лікування. Третього постраждалого госпіталізовано, його стан оцінюється як тяжкий. П’ятеро людей отримали травми, вибігаючи з дому”,– йдеться у публікації.

За даними департаменту надзвичайних ситуацій, землетрус магнітудою 6,7 стався на кордоні Казахстану та Киргизстану, в Алмати відчувалися підземні поштовхи інтенсивністю чотири-п’ять балів.

“Надзвичайна ситуація викликала транспортні пробки, зокрема, на виїздах із міст та біля автозаправних станцій”,– йдеться у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]