Барометр Сили оборони зосередилися на знищенні ракетних установок рф

Сили оборони зосередилися на знищенні ракетних установок рф

Просмотров: 272
21 Січня 2024, 11:57

Сили оборони України зосередилися на знищенні російських ракетних установок, адже ракети вони виробляють і в цьому їх виснажувати важче.

Сили оборони зосередилися на знищенні ракетних установок РФ, - Ігнат

Про це заявив представник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в інтерв’ю Focus.

Ігнат пояснив, що “вимотувати” росіян знищуючи їхні ракети важко, адже вони мають власне виробництво.

“Якщо ми говоримо про виробництво ракет, то крилатих, балістичних чітко видно, що не все так швидко, не все так просто, але вони їх роблять. А ще є виробництво зенітних ракет, ракети С-300, “Буки” – все виготовляється. Підприємства працюють, на жаль, вони їх матиму, тому тут більше Сили оборони зрештою зосереджуються на знищенні самих установок”, – сказав спікер.

Він також наголосив на прогресі у знищенні ворожої протиповітряної оборони.

“ППО російське проріджується. Те, що вони ними наситили лінію бойового зіткнення – це 100%, те, що Крим насичений – це теж 200%, але бачите, що російська територія не така вже й насичена… Там взагалі прохідний двір” , – наголосив Ігнат.

За словами спікера, те, що дрони українського виробництва долітають і до Москви, і до Пітера, і до інших нафтобаз – це дуже добрий знак.

“Вони відчули гіркий присмак війни, все більше з кожним днем ​​його відчувають. Росіяни, які думали, що “спеціальна військова операція йде за планом”, що війна їх не торкнеться, ну тепер стосується і тепер вони отримують те, що отримували і ми протягом, на жаль, тих двох років – це пожежі, це руйнування, і це смерть. Інакше бути не може. Вони затіяли проти нас цю війну, тому отримують за це зараз”, – додав він.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]