Барометр На Закарпатті подружжя влаштувало погоню і напало на прикордонників

На Закарпатті подружжя влаштувало погоню і напало на прикордонників

Просмотров: 404
21 Січня 2024, 08:59

У Закарпатській області подружжя спробувало втекти від прикордонників. Більше того, чоловік та жінка нецензурно ображали співробітників ДПСУ, погрожували та навіть влаштували бійку з ними.

На Закарпатті подружжя влаштувало погоню і напало на прикордонників

Про це повідомляє  Західне регіональне управління ДПСУ .

Інцидент стався на одному із контрольних постів Закарпатської області. Під час перевірки Mitsubishi водій відмовився дати автомобіль на огляд прикордонникам і разом із сім’єю спробував втекти від них.

Водій збігав із місця подій на великій швидкості. Проте співробітникам Держприкордонслужби вдалося наздогнати автомобіль за кілька хвилин після початку погоні.До речі, в машині окрім водія знаходилася його дружина, двоє малолітніх дітей цього подружжя та їхня родичка.

Під час спілкування дружина цього водія вдарила в особу прикордонницю, яка фіксувала порушення, а сам чоловік напав на її колегу. Незабаром на місце бійки викликали поліцію.

Далі подружжя почало загрожувати прикордонникам і нецензурно їх ображати. Порушники робили це прямо при своїх дітях та співробітниках поліції.

В результаті чоловіка та жінку затримали, а прикордонницю госпіталізували. Стосовно подружжя склали адміністративні протоколи.

“Поки що відомо, що затриманий неодноразово потрапляв у поле зору оперативників Мукачівського прикордонного загону, як особа, причетна до протиправної діяльності”, – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Крім цього, співробітники ДПСУ передали до Нацполіції повідомлення про напад на них та погрози. Також за фактом невиконання цими батьками обов’язків щодо виховання дітей буде звернення до відповідних служб.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]