Барометр На Миколаївщині відновили міст, зруйнований внаслідок підриву Каховської ГЕС

На Миколаївщині відновили міст, зруйнований внаслідок підриву Каховської ГЕС

Просмотров: 347
18 Січня 2024, 17:23

У Горохівській громаді ввели в експлуатацію відбудований міст через річку Інгулець, який було зруйновано внаслідок підриву російськими окупантами греблі Каховської гідроелектростанції.

Нова переправа довжиною 72 метри зведена за пʼять місяців завдяки співпраці Миколаївської ОВА, 36-ї шляхо-відновлювальної бригади Державна спеціальна служба транспорту / UA State Special Transport Service та фандрейзингової платформи United24.

У середу, 17 січня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім взяв участь у відкриті проїзду.

«Це один з основних маршрутів, які поєднують Миколаївську та Херсонську області. Його відновлення дозволить зменшити час проїзду. Тому вкотре дякую за швидкий та надійний результат», – сказав він.

Зазначимо, що на відкритті також були присутні очільник Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-майор Богдан Бондар та начальник Снігурівської МВА Іван Кухта.

Миколаївська обласна державна адміністрація

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]