Барометр Безробітних українців мобілізуватимуть через службу зайнятості

Безробітних українців мобілізуватимуть через службу зайнятості

Просмотров: 374
18 Січня 2024, 14:53

Військові частини розміщуватимуть пропозиції щодо працевлаштування на “Єдиному порталі вакансій” Державної служби зайнятості.

Як наголошується на  сайті уряду , особливу увагу приділять розміщенню цивільних вакансій, важливих для підтримки війська у тилу. 

“З цього порталу пропозиції можуть отримувати безробітні по всій Україні. Особливий акцент робиться на цивільних спеціальностях, які забезпечать функціонування та підтримку у тилу”, – зазначили у Держслужбі зайнятості. 

Крім того, планується проведення відбору та професійного навчання кандидатів на замовлення Сил оборони. В уряді впевнені, що це важливий крок, який посилить оборонну спроможність України.

“Це надзвичайно важливий крок. По-перше, він допоможе посилити оборонну спроможність країни. По-друге, дає можливість кандидатам обирати спеціальності та підрозділ для подальшої служби”, – прокоментувала міністр України-міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]