Барометр Зеленський озвучив наслідки затримки допомоги США

Зеленський озвучив наслідки затримки допомоги США

Просмотров: 316
17 Січня 2024, 18:11

Зеленський озвучив наслідки затримки допомоги СШАКраїнам Заходу і, зокрема, США не варто експериментувати із затягуванням надання військової допомоги Україні. Тому що це може призвести до посилення кризи не лише у нашій державі. Про це сказав президент Володимир Зеленський на форумі у Давосі у середу, 17 січня.

Зеленський озвучив наслідки затримки допомоги США

“Якщо чесно, я б не радив нам усім експериментувати. Тому що це страшний експеримент затягувати з тією чи іншою допомогою… Тому що не всі, на жаль, усвідомлюють, що це безпека не лише України. Так, здебільшого українських людей, але це і безпека європейського континенту і матиме вплив безумовно на безпеку всіх континентів”, – сказав глава держави.

Зеленський підкреслив, що без західної зброї Україна буде слабшою на полі бою. Може виникнути дефіцит артилерії, зенітних ракет для ППО. Це призведе до того, що Україна, наприклад, не зможе відбивати удари балістичних ракет. В результаті буде велика кількість поранених та загиблих.

“Завдяки системам протиповітряної оборони, наприклад, яка дорога, дуже дорога, у нас немає цього року блекауту. І в наших людей є тепло, у нас є вода і в лікарнях, і в дитсадках, і в школах. Тому – що ж станеться “Відбудеться велика криза. Зараз війна, а буде велика криза для всієї Європи. Чому? Тому що без допомоги США, Євросоюзу Україна боротиметься, але буде слабшою, і це буде можливість для Росії захопити нас”, – заявив президент .

Зеленський вважає, що Росія у разі перемоги в Україні розпочне війну з НАТО. На його думку, російський президент Володимир Путін цього реально хоче.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]