Барометр Водії будьте уважні! На дорозі Миколаївщини смертельна ДТП

Водії будьте уважні! На дорозі Миколаївщини смертельна ДТП

Просмотров: 612
16 Січня 2024, 17:11

Cлідчі поліції встановлюють обставини автопригоди у Миколаївському районі, в якій загинули водій та пасажирка легковика.

Сьогодні, 16 січня, на автодорозі Н-14 Кропивницький-Миколаїв неподалік села Пересадівка Миколаївського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки Renault та легкового автомобіля ЗАЗ Lanos.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 46-річний водій легковика та його 35-річна пасажирка загинули на місці події. Водій вантажівки від госпіталізації відмовився.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального Кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, зателефонуйте за телефонами 063-426-23-32 або 102.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]