Барометр У Миколаївській області зафіксовано три пожежі за добу

У Миколаївській області зафіксовано три пожежі за добу

Просмотров: 197
14 Січня 2024, 09:39

13 січня та в ніч на 14 у Миколаївській області виникли три пожежі у житловому секторі, у двох випадках причинами загорянь стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей.

Фото иллюстрационное, из открытых источников

Про це йдеться у зведенні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Перший випадок трапився у смт Єланець Вознесенського району. Рятувальникам зателефонувала жінка і повідомила про задимлення. На місце було направлено чергове відділення 15 державної пожежно-рятувальної частини. Пожежники загасили пожежу на площі 14 кв. м.

Другий випадок виник у с. Троїцьке Новоодеської громади Миколаївського району. Там працювали пожежники 21 ДПРЛ. Пожежа площею 10 кв. м швидко ліквідували.

Вже 14 січня о 01:25 повідомили про ще одну пожежу, що виникла у с. Грушівка Первомайської ТМ Первомайського району. Загорівся гараж та покрівля житлового будинку. До ліквідації пожежі залучалася чергова варта 23 ДПРЧ. Злагодженими діями пожежники врятували від знищення житловий будинок та поряд розташовану літню кухню. Площа пожежі становила 48 кв. м. Причина її наразі встановлюється.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]