Барометр У Миколаєві сварка між сусідами закінчилася пострілом у голову

У Миколаєві сварка між сусідами закінчилася пострілом у голову

Просмотров: 495
3 Січня 2024, 15:56

У Миколаєві жителеві Лісків загрожує 15 років в’язниці за замах на вбивство сусіда.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

До Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що у мікрорайоні Ліски побилися сусіди і під час конфлікту один чоловік стріляв у іншого.

Медпрацівники повідомили поліцію, що в лікарню доставили миколаївця з вогнепальним пораненням голови і тілесними ушкодженнями. На місце події оперативно прибули патрульні, слідчо-оперативна група, слідчі слідчого управління, оперативники та криміналісти обласного главку поліції.

Правоохоронці встановили, що між 41-річним потерпілим і його 36-річним сусідом виникла сварка, під час якої молодший із чоловіків спочатку завдав ударів по тулубу своєму опонентові, а після – кілька разів вистрілив в область голови та тіла потерпілого. З місця події чоловіка забрала швидка. Після вчиненого нападник втік, невдовзі його розшукали поліцейські.

Відомо, що 36-річний зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Потерпілий перебуває у лікарні, його життю нічого не загрожує. Пістолет травматичної дії та гільзи направили на експертне дослідження.

За процесуального керівництва прокуратури 36-річному зловмиснику слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК «Замах на умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Слідство триває.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]