Барометр Мінні тральщики і ворога інформувальщики

Мінні тральщики і ворога інформувальщики

Просмотров: 496
3 Січня 2024, 14:43

Для початку зверніть увагу на «задник» офіційного приміщення, де зроблено цей знімок, що додається.

Навіть найменування «Міністерство оборони України» – дрібнішим шрифтом.

Аршинними літерами – OLEKSII REZNIKOV … !!!

Тільки що титулу ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ не зазначено!

Я,Я,Я,Яааааааа це зробив !!!

З одного боку, просто черговий приклад патологічної жаги піару українського можновладця, але за цим – завдання прямої шкоди національній безпеці.

І не ким-небудь – міністром оборони !

Ця «державна особа» (у минулому вже, Слава Богу) на весь білий світ роздзвонює те, про що мав би сам мовчати і всім іншим рота заткнути.

У цьому випадку – про передачу Британією в дар Україні мінних тральщиків.

А далі ще гірше. Розпіарене як видатний юрист тріпло, ні на крок не прораховуючи якими будуть юридичні наслідки його службових дій (а можливо добре їх розуміючи, але свідомо допускаючи), приймає в Британії судна під український прапор.

Відповідно Турція, як гарант дотримання приписів Конвенції Монтре, заявляє що не пропустить судна воюючої країни (України) в Чорне море крізь Босфор і Дарданели.

А можна ж було зробити справу тихо і без проблем… І стало б Чорне море безпечнішим для життєво важливого для України експорту/імпорту…

А тепер нехай українські тральщики знешкоджують міни десь у Світовому океані, а не на чорноморських водних шляхах, де вони позаріз потрібні …

І це тільки один приклад із десятків тисяч.

Ну для чого, запитується – крім як для добровільного інформування ворога, звісно, – треба щоразу на весь світ молоти язиками мало не про кожну одиницю озброєння, що передається або навіть ще тільки обіцяється західними партнерами України ?!

Де і коли було чи є таке, щоб уряд і медіа кровопролитно воюючої держави навипередки, один з-перед одного, відкрито повідомляли ворогу стратегічно важливу для обороноздатності своєї країни інформацію, щоб зливали військові таємниці нескінченними потоками ?!

І так уже скоро як два роки поспіль!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]