Барометр Миколаївський зрадник України працює по методичках Геббельса

Миколаївський зрадник України працює по методичках Геббельса

Просмотров: 527
3 Січня 2024, 14:09

Впродовж минулого року, у Миколаєві, СБУ нейтралізувала мережу інформаторів Російської Федеральної служби безпеки.

Очолював її колишній миколаївець- блогер-агент ФСБ, який ще 2014 року втік до окупованого Донецька – Сергій Лебедєв, на прізвисько “Лохматий”.

Зрадник України створив на окупованій території телеграм-канал «Лохматый Николаев», який вербує агентурну мережу та коригує ракетні удари по Україні, у тому числі і по Миколаєву. На руках цієї фашистської нікчемності кров десятків загиблих українців, у тому числі дітей.

За даними СБУ, Лебедєв працює на ФСБ, як “позаштатний” журналіст московського інформагентства РІА “Новости”.

Встановлено, що за вказівкою російської спецслужби він займався формуванням інформаторської мережі у різних регіонах України.

Для цього створив прокремлівський телеграм-канал із загальною аудиторією понад 30 000 передплатників.

Блогер шукав інформаторів серед підписників свого каналу він збирав інформацію про місця базування Сил оборони, а також локацію критичної та соціальної інфраструктури нашої держави.

Задокументовано, що один із таких прихильників рашизму передав Лебедєву координати житлової багатоповерхівки у Миколаєві, по якій Росія вдарила ракетами С-300 восени 2022 року. Тоді внаслідок обстрілу загинули семеро мирних жителів, у тому числі дитина.

У липні 2023 року, на підставі зібраних доказів, слідчі Служби безпеки України повідомили Лебедєву про підозру за двома статтями:

  • державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану;
  • порушення законів та звичаїв війни.

Оскільки фігурант ховається від правосуддя у тимчасово окупованій частині сходу України, продовжуються комплексні заходи щодо його притягнення до відповідальності.

А вже восени минулого року СБУ провела на Миколаївщині масштабну спецоперацію, внаслідок якої нейтралізувала ще одну російську агентурну мережу цього виродка. До її складу входило 13 місцевих жителів, які працювали на ФСБ.

Після такого фіаско у “Лохматого” почалася справжня істерика. Він не знайшов нічого кращого, як спробувати “облити брудом” та наклепом, одного з учасників ліквідації банди “Лохматого” – Ігоря Блошка.

Нам вдалося зібрати коротку інформацію про цю людину. Кадровий поліцейський- підполковник- учасник Євромайдану, патріот України, громадський діяч. За часів недо-президента Януковича піддавався репресіям.

З початком повномасштабної агресії Росії пішов на фронт. Служив у Силах спеціальних операцій. Після року служби його було демобілізовано за станом здоров’я. Зараз робить все можливе, щоб повернутися у стрій.

Складається враження, що рашистські посіпаки чітко працюють за методичками гітлерівського пропагандиста Йозефа Геббельса. Адже саме йому належить фраза «Чим жахливіша брехня, тим охочіше в неї вірять»

Те, що відбувається, повністю підтверджує те, що путінські фашисти повністю копіюють своїх попередників – гітлерівських фашистів.

Вони тільки забули, що наприкінці шляху німців чекав Нюрнберг, а на цих виродків чекає Гаага.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]